Horecapersoneel | Zelfstandig Werkende Kok(s) Utrecht centrum vast contract

Restaurant Het Zuiden Fish & Wine | Beef & Beer

Gezocht Zelfstandig Werkende Kok(s) (vast contract)

Werktijden vanaf 20 uur per week
Wij zoeken een zelfstandig werkende kok die onze internationale keukenbrigade kan aansturen begeleiden en inspireren. Tevens een (sparring)partner voor de eigenaar met name de menukaart/culinaire ontwikkeling van de keuken. Je bent onder meer verantwoordelijk voor: Mise en Place Optimale menukaarten Aansturing keukenbrigade Het juiste niveau van kennis en kunde bij de medewerkers Roosters Inkoop Hygiene & HACCP Eisen Engelse of Nederlandse taal Gepassioneerd en ervaren Oog voor detail en liefde
Functie-eisen Ervaring vereist
Salaris In overleg
Pre voor deze functie SVH Verklaring Sociale Hygiƫne
Locatie/standplaats Utrecht centrum

Bedrijfsprofiel

Restaurant Het Zuiden Fish & Wine | Beef & Beer, in het bruisend centrum van Utrecht op loopafstand van Utrecht CS heeft een positie vrij als zelfstandig werkende kok. Whats in the name zou je zeggen? Vis, zeevruchten, dry aged and wet aged steaks op de menukaart (en in mindere mate vegetarisch). Het Zuiden is bekend om zijn Surf & Turf van Tomahawk Steak & Kreeft. Het menu Mediterrane vis en zeevruchten alsook steaks. Lunch - early dinner - dinner Zes dagen in de week geopend

Je bent niet ingelogd

Inloggen vereist

Om op deze vacature te kunnen reageren dient u te zijn ingelogd met uw account.

Terug Registreer een nieuw account Log in