Horecapersoneel | Zelfstandig Werkende Kok(s) Sassenheim fulltime

van der Valk Hotel Sassenheim

Gezocht Zelfstandig Werkende Kok(s) (fulltime)

Werktijden minimaal 8 uur
Als Zelfstandig Werkend Kok heb jij de volgende taken en verantwoordelijkheden: Het bereiden van de gerechten en maaltijden; Mise en place; Toezien in het kader van de kwaliteitsbewaking, op de kwaliteit van de gerechten en op naleving van de hygiënevoorschriften; Gereed maken van gerechten door het uitvoeren van a la minute- kookwerkzaamheden, portioneren en garneren, conform de vastgelegde instructies. Jij helpt mee op de verschillende afdelingen; van ontbijt naar lunch, banqueting en diner.
Functie-eisen Diploma en ervaring vereist
Salaris In overleg
Pre voor deze functie HACCP Certificaat
Locatie/standplaats Sassenheim

Bedrijfsprofiel

Kom jij het keukenteam van SVH Meesterschef, Rogér Rassin, versterken als zelfstandig werkend kok? Als zelfstandig werkend werk in de zeer goed uitgeruste keuken van restaurant Nest. Hier wordt alleen gewerkt met dagverse producten van hoge kwaliteit. Producten als langoustines, anjou duif en kalfszwezerik wisselen elkaar af op de verrassende menukaart.

Je bent niet ingelogd

Inloggen vereist

Om op deze vacature te kunnen reageren dient u te zijn ingelogd met uw account.

Terug Registreer een nieuw account Log in