Horecapersoneel | Sous-chef Haarlem fulltime

Van der Valk

Gezocht Sous-chef (fulltime)

Werktijden 40 uur per week
Als sous chef ben je de rechterhand van de Chefkok. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het coördineren en organiseren van de werkzaamheden in de spiksplinternieuwe keuken. Dit doe je door: · Ons keukenteam aan te sturen en te blijven motiveren · Je creativiteit in te zetten bij het ontwikkelen van de nieuwe menukaart · De kwaliteit te bewaken en te controleren · De keuken, koelingen en het magazijn ordelijk en schoon te houden · De dagelijkse bestellingen te doen
Functie-eisen Geen diploma en ervaring noodzakelijk
Salaris In overleg
Locatie/standplaats Haarlem

Bedrijfsprofiel

We heten je graag welkom in dé horecafamilie van Nederland! Gastvrijheid, doorpakken, je thuis voelen, leren van fouten en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Je werkt met jonge collega's in een drukke, maar gezellige omgeving. Van der Valk Hotel Haarlem is een viersterrenhotel volop in ontwikkeling. Na de verbouwing beschikt ons hotel over 315 kamers en suites, een nieuw restaurant met ruim 350 zitplaatsen.

Je bent niet ingelogd

Inloggen vereist

Om op deze vacature te kunnen reageren dient u te zijn ingelogd met uw account.

Terug Registreer een nieuw account Log in