Horecapersoneel | Sous-chef Amsterdam fulltime

The Seafood Bar

Gezocht Sous-chef (fulltime)

Werktijden 40 uur per week
Het keukenteam aansturen, de dagelijkse vis preparen en fileren, ervoor zorgen dat alles in de keuken soepeltjes verloopt, dat zijn jouw verantwoordelijk heden in de keuken. Als souschef ben je de rechterhand van de chef kok samen zijn jullie verantwoordelijk voor onze topkwaliteit daarnaast ondersteun jij de chef bij zijn verantwoordelijkheden om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen in de keuken.
Functie-eisen Ervaring vereist
Salaris Per maand bruto
Locatie/standplaats Amsterdam

Bedrijfsprofiel

The Seafood Bar is een modern restaurant en biedt een grote variëteit aan vis en zeevrucht gerechten aan. Iedere dag worden deze mooi gerechten vers bereid en gehaald om onze gasten een unieke en verfrissende ervaring aan te kunnen bieden in ons restaurant.

Je bent niet ingelogd

Inloggen vereist

Om op deze vacature te kunnen reageren dient u te zijn ingelogd met uw account.

Terug Registreer een nieuw account Log in