Horecapersoneel | Sous-chef Utrecht centrum vast contract

Restaurant Het Zuiden Fish & Wine | Beef

Gezocht Sous-chef (vast contract)

Werktijden vanaf 20 uur per week
Jij houd zelf van lekker eten en bent daarom een expert in het bereiden van smakelijke gerechten. Je hebt passie voor koken en goede kennis van alle regels rondom HACCP en sociale hygiëne. Snel schakelen in een dynamische omgeving gaat je goed af. Als Sous-Chef ondersteun je de Chef-kok. Als de Check-Kok niet aanwezig is, ben jij de eindverantwoordelijke. Je helpt bij het voorbereiden van de mise-en-place en zorgt dat onze bekende signature dish Surf en turf en andere gerechten goed worden berei
Functie-eisen Ervaring vereist
Salaris In overleg
Locatie/standplaats Utrecht centrum

Bedrijfsprofiel

Duik in de culinaire wereld van Restaurant Het Zuiden Fish & Wine | Beef & Beer, gevestigd in het bruisende hart van Utrecht. Als Chef-Kok leid je een internationale keukenbrigade en creëer je smaakvolle ervaringen met een focus op Mediterrane vis, zeevruchten en steaks. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals gratis personeelseten, familiekorting in onze restaurants en een hoge fooi verdeling, naast een marktconform salaris en opleidingsmogelijkheden.

Je bent niet ingelogd

Inloggen vereist

Om op deze vacature te kunnen reageren dient u te zijn ingelogd met uw account.

Terug Registreer een nieuw account Log in