Horecapersoneel | Restaurant Manager Voorburg fulltime

brasserie de koepel

Gezocht Restaurant Manager (fulltime)

Werktijden 40 uur per week
De werkzaamheden bestaan uit het aannemen en verzorgen van lunches, diners, besloten bijeenkomsten, bruiloften en feesten in het restaurant, het aannemen, roosteren en managen van het bedienend personeel als ook het doen van bestellingen en onderhoud van leveranciers. Ook is het in orde houden van het restaurant, terras en directe omgeving een verijste.
Functie-eisen Diploma en ervaring vereist
Locatie/standplaats Voorburg

Bedrijfsprofiel

Brasserie "De Koepel" is een gevestigde naam in de horeca in haaglanden, we zijn een klein bedrijf met vele mogelijkheden en gfelegen in het mooiste park in Voorburg. We zijn op zoek naar een alleskunner die het dagelijks managen van het restaurant in strakke lijnen kan verzorgen die met ingang van 1 december kan beginnen.

Je bent niet ingelogd

Inloggen vereist

Om op deze vacature te kunnen reageren dient u te zijn ingelogd met uw account.

Terug Registreer een nieuw account Log in