Horecapersoneel | Bediening Groningen fulltime

Shufu Cuisine

Gezocht Bediening (fulltime)

Werktijden 40 uur per week
Een medewerker bediening is iemand die verantwoordelijk is voor het serveren van eten en drinken aan gasten in een restaurant, café of een andere horecagelegenheid. Tot het takenpakket van een medewerker bediening behoren de volgende werkzaamheden: Gastvrij ontvangen van gasten Opnemen van de bestellingen Serveren van drankjes en gerechten aan gasten Klaarmaken van tafels
Functie-eisen Ervaring vereist
Locatie/standplaats Groningen

Bedrijfsprofiel

Het concept van Shufu Cuisine houdt in dat u onbeperkt kunt genieten van kleine gerechten uit verschillende wereld keukens voor één vast bedrag. Shufu Cuisine zorgt voor een ultieme smaakbeleving. U krijgt bij binnenkomst van ons een tablet waarmee u heel gemakkelijk onze gerechten kunt bekijken en bestellen. U kunt telkens 3 verschillende gerechten bestellen. Wij houden de porties klein zodat u meerdere gerechten kunt proberen. Er geldt bij ons geen tijdslimiet hierdoor kunt u rustig genieten.

Je bent niet ingelogd

Inloggen vereist

Om op deze vacature te kunnen reageren dient u te zijn ingelogd met uw account.

Terug Registreer een nieuw account Log in